[tlg_header_single fullscreen=”fullscreen-off” padding=”pt240 pb240 pt-xs-80 pb-xs-80″ icon=”” image=”4311″ bg_size=”50″][/tlg_header_single]
[tlg_headings layout=”mid” icon=”” spacing=”mb16″ title=”Marketing na društvenim mrežama”]

Društvene mreže su promijenile način na koji demografska populacija ljudi do 40 ak godina komunicira sa svijetom, kako se informira i kako kupuje. Djelomično zahvaljujući i društvenim mrežama došlo je vrijeme tzv. digitalnog stila života. Već odavno članovi društvenih mreža nisu samo mladi i studenti, nego i starija populacija.

Dvije najpoznatije društvene mreže u ovom trenutku su Instagram i Facebook.

Instagram marketing je mlađa grana u marketinškom svijetu. Dolaskom Instagrama je došao i fenomen influencera (osoba koja svojim stavovima i ponašanjem utječe na druge osobe).

Facebook je društvena mreža koja je popularnija među starijom populacijom, te je izrazito bitna za oglašavanje starije populacije koja je online.

Promotis nudi uslugu upravljanja Instagram i Facebook profila, te suradnju sa vodećim Hrvatskim influencerima. Također nudi i opciju oglašavanja na nekoliko vrlo posjećenih i usko specijaliziranih profila i stranica.